Lid worden

Hoe word je lid van de Koninklijke Heemkring Aan de Schreve?

De Heemkring Aan de Schreve is een vereniging die zich in het bijzonder inzet voor het behoud van de volkscultuur in Poperinge en omgeving. Om dit doel te bereiken worden lezingen, diamontages, uitstappen, meerdaagse reizen, tentoonstellingen, enz.. georganiseerd. Hét middel bij uitstek om de band tussen de leden te vergroten is het tijdschrift dat viermaal per jaar aan de leden wordt toegestuurd en dat een gevarieerde reeks onderwerpen bespreekt en op een passende wijze illustreert. Zo komen volgende aspecten van de heemkunde regelmatig aan bod: de lokale geschiedenis, de folklore, de volksgebruiken, de monumenten uit eigen streek, de volkskunst, het plaatselijk dialect, de wereldoorlogen, enz…

Maar omdat we, als modern denkende vereniging, ons niet alleen voor lokale maar ook voor vreemde levensvormen en gebruiken interesseren, verleggen we regelmatig onze grenzen en trekken naar het buitenland.

Hoe kun je lid worden van de Koninklijke Heemkring Aan de Schreve?

Er bestaan drie mogelijkheden van lidmaatschap.

1. Je betaalt 25  : Je bent lid.

Je ontvangt viermaal het tijdschrift. Voor de lezingen betaal je 3 € ; niet-leden betalen 5 €. Voor reizen en uitstappen krijg je vermindering!

2. Je betaalt 30  : Je bent steunend lid.

Je ontvangt viermaal het tijdschrift, persoonlijk krijg je gratis toegang tot de verschillende lezingen. Voor reizen en uitstappen krijg je vermindering!

3. Je betaalt 35  : Je bent erelid.

Je ontvangt viermaal het tijdschrift, jij en je partner krijgen gratis toegang tot de verschillende lezingen. Voor reizen en uitstappen krijg je vermindering!

We verzoeken je vriendelijk om het gekozen bedrag 25 € / 30 € / 35 € over te schrijven op rekening van Aan de Schreve, Poperinge

IBAN BE59 0682 4060 8426   BIC   GKCCBEBB.

Wens je bijkomende informatie, neem dan contact op met:

Patrick Boone, Voorzitter, Belfroidstraat 10, 8970 Reningelst Tel. 0495 384 790

Isabel Decrock, schatbewaarder, Casselstraat 249, 8970 Poperinge Tel. 0475 999 501

Sophie Gruwez, secretaris, Bruggestraat 112, 8970 Poperinge Tel. 057 33 38 46

Heemkundige groeten,

De Raad van Bestuur
Koninklijke Heemkring Aan de Schreve